Nordenfeltska släktföreningsens släktvapen Nordenfeltska släktföreningsens släktvapen

Släktmöte 2022 i Höganäs!

Lördagen den 24 till söndagen den 25 september håller vi ordinarie släktmöte i Höganäs. Vi samlas kl. 14 på Höganäs museum där vi får höra om Höganäs bruk på ”Kaptenens tid” och Höganäsbolaget i dag. Efter kaffe och årsmöte tar vi oss till familjegravarna i Höganäs för kransnedläggning. Middagen intar vi i Arilds vingård. På söndagen samlas vi i Vikens hamn kl. 10.30 för besök på Vikens sjöfartsmuseum där Thorsten Nordenfelt var mycket aktiv, besök i Sofiamöllan och strövtåg bland korsvirkeshusen i byn. Sedan avrundar vi med korv och bröd i den Nordenfeltska/Waldenströmska trädgården. Ett förslag till föredragningslista för släktmötet hittar du i en länk under fliken Verksamhet

Voiced by Amazon Polly